Waterverzachters - ontharders

Winteractie 2021 Waterverzachters

 

Wij informeren u nu al voor onze Winter actie 2021 

 

Heel wat Vlaamse huishoudens hebben last van hard water (leidingwater met veel kalk). De bij u bekende witte vlekken en de aanslag op kranen en douchekoppen worden erdoor veroorzaakt. Om van dat probleem af te geraken, kan je een waterverzachter aanschaffen. Die filtert de kalk weg uit het water.

 

Veel mensen zijn daarom op zoek naar een voordelige waterverzachter. Net als jij? Aquaron wil je graag helpen en organiseert daarom een winterkorting korting actie 2021 geldende in November 2021 t/m 30 maart 2022. Door de voordelen en extra kortingen die je krijgt, bespaar je een pak geld in het laag seizoen van onze afzetmarkt.

 

Met onze leverancier AQUA service kwamen we een vaste korting van 250 euro overeen. Daarnaast geniet je van ons ook nog eens van :

 1. Gratis levering
 2. Gratis plaatsing (t.w.v. 150 euro)
 3. Gratis initiële zouten 100 kg (t.w.v. 1 euro per kg)
 4. 50 euro Cadeau bon voor de aankoop van een putboring of waterpomp
 5. Verlaagd btw-tarief van 6% in plaats van 21% voor woningen ouder dan 10 jaar

 

Let op ! Geïnteresseerd? Wij kunnen enkel in de maanden November – Maart 2022 uw reservering verwerken. Daarna kan er geen beroep meer worden gedaan op deze winteraanbieding en komt de aanspraak op deze volledige winter actie 2021 te vervallen.

 

U wordt dan 5 dagen gecontacteerd waarna u zelf mag en kunt beslissen of het iets is voor jou.

Wij dragen zorgen voor een duurzame oplossing voor uw water..

 

Aarzel niet en neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over waterputboringen binnen de Belgie. Het uitvoeren van grondboringen is hoofdzakelijk gebaseerd op praktijkervaring. Ons gekwalificeerd personeel tracht het boorproces steeds te verbeteren. Belien installaties worden gekoppeld aan diverse toepassingen waarin wij vanuit het standpunt van de klant de meest duurzame oplossing aan te bieden.

De opwarming van de aarde, de produktie van broeikasgassen en de uitputting van onze fossiele brandstoffen zijn actuele onderwerpen die BELIEN nauw in de gaten houden. 

Bespaar met een waterverzachter jaarlijks ongeveer 650 euro aan energieverbruik , onderhoudsproducten, en de vervanging van defecte huishoud toestellen.

 

 1.  

De voordelen op een rijtje Minder kalkaanslag

 

 1. Kranen, douchewanden en toiletten blijven langer proper, omdat er zich geen vieze kalkafzetting vormt.
 2. Verhoogde levensduur huishoudtoestellen. Hun levensduur wordt tot 30% verlengd. Bovendien verbruiken toestellen zonder kalkafzetting minder water.
 3. Geen dichtslibbende leidingen. Hoe minder kalk in het water, hoe langer je leidingen optimaal blijven werken.
 4. Lager energieverbruik. Zonder kalkafzetting in het elektrische toestel daalt het verbruik met ongeveer 20%.
 5. Minder onderhoudsproducten. Toestellen en leidingen die optimaal werken, vragen een pak minder onderhoud.
 6. Bovendien gebruik je met zacht water tot 50% minder wasverzachter en detergent. Ook zout in je vaatwasmachine is voorgoed verleden tijd.