Uw waterverzachten of ontharden voor Belgie - Nederland Limburg

 

Problemen met hard water

Belgisch leidingwater is het kalkrijkste van heel Europa. Kalkrijk en hard tot zeer hard water vormt dan ook een probleem voor ruim 80% van de Belgische huishoudens. We staan er niet steeds bij stil, maar volgende cijfers stemmen wel tot nadenken. Een gezin van 4 personen verbruikt gemiddeld 150 à 200 kubieke meter water per jaar. Bij hard water stroomt daarbij jaarlijks 45 tot 60 kg kalk door de leidingen. Op 20 jaar gaat het om ruim 1000 kg kalk.

Kalksteen wordt afgezet in de leidingen, maar tast ook de toestellen aan, met dure reparaties of vervanging tot gevolg. Wasmachines, vaatwassers, boilers, stoomstrijkijzers, koffiezetapparaten… komen vroegtijdig aan hun einde.

Waterverzachters - ontharders

Aquaron Waterverzachters

 

In samenwerking met Aqua Service de nummer 1 onder de fabrikanten van waterverzachters & ontkalkers in België zorgen we sinds 1970 voor zacht, kalkvrij en gezond leidingwater in talloze huishoudens en bedrijven. Op de particuliere markt zijn we zelfs de onbetwiste marktleider.

 

Kort op de bal

Omdat we elke waterbehandelingsinstallatie direkt zelf plaatsen en onderhouden aan de voordeligste voorwaarden kunnen we ook bij technische interventies kort op de bal spelen. 

 

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Onze gevoerde waterverzachters en waterontharders behoren tot de wereldtop op vlak van werking, kwaliteit, betrouwbaarheid en technologie. Op vele jaren tijd hebben we een onschatbare know-how en expertise in waterbehandeling opgebouwd. Hierdoor helpen we u snel en definitief van hard, kalkrijk of ijzerhoudend water af.

Ook op kranen, wasbekkens, toiletten en douchewanden zet zich een hardnekkige kalksluier af, die u enkel met dure producten en hard schrobben kunt verwijderen. Bovendien leidt kalkaanslag tot een aanzienlijke verhoging van het energieverbruik.

 

Uw water ontharden en kalkvrij maken is dus zeker geen luxe, het bespaart u op langere termijn een pak geld, dat u voor leukere zaken kunt gebruiken.

Zacht water is mild voor het milieu

 

Vaatwassers en wasmachines die werken op kalkvrij water functioneren beter waardoor het verbruik van schadelijke detergenten daalt. Dit heeft een directe, positieve invloed op het milieu.

De vele voordelen van zacht water.

 

Douchen met zacht water is een weldaad voor de gezondheid: uw huid en haar vinden hun natuurlijke glans, zachtheid en souplesse terug. Ook uw wasgoed voelt veel zachter en zuiverder aan, waardoor bad- en huishoudlinnen en uw dure kledij langer mooi blijven.

 

Uw vaat zal schitteren als nooit tevoren en dit zonder toevoeging van zouten of antikalk-glansmiddelen. Tevens krijgt u nooit meer te maken met verstopte kranen of douchekoppen en gaat het onderhoud van uw woning makkelijker en sneller.

Water ontharden is geld besparen

Aquaron levert waterontkalkers  en staan borg voor aanzienlijke besparingen op termijn en betalen zich op die manier in een minimum van tijd terug. De belangrijkste besparingen op een rijtje:

 

  • Leidingen blijven ook na tientallen jaren als nieuw
  • Boilers, centrale verwarmingsinstallatie en huishoudtoestellen op water gaan veel langer mee en blijven doeltreffend functioneren
  • Het verbruik van zepen en wasmiddelen wordt met meer dan de helft verminderd
  • U hoeft nooit meer dure ontkalkingsproducten of zouten voor de vaatwasser te kopen
  • Geen kalkstrepen meer van het stoomstrijkijzer op uw mooie, donkere kledij
  • Kledij en huishoudlinnen gaan veel langer mee
  • Gedaan met energieverlies door kalkafzetting

Wij dragen zorgen voor een duurzame oplossing voor uw water..

 

Aarzel niet en neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over waterputboringen binnen de Belgie. Het uitvoeren van grondboringen is hoofdzakelijk gebaseerd op praktijkervaring. Ons gekwalificeerd personeel tracht het boorproces steeds te verbeteren. Belien installaties worden gekoppeld aan diverse toepassingen waarin wij vanuit het standpunt van de klant de meest duurzame oplossing aan te bieden.

De opwarming van de aarde, de produktie van broeikasgassen en de uitputting van onze fossiele brandstoffen zijn actuele onderwerpen die Aquaron nauw in de gaten houden.